RSS

HČSP BIH osuđuje grahovskoga načelnika i vlast HBŽ-a!

Hrvatska čista stranka prava Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje najavu načelnika općine Grahovo o podizanju spomenika teroristu i podmuklomu ubojici Gavrilu Principu.

Ovaj čin osuđujemo zbog raspirivanja međunacionalne mržnje, nesnošljivosti, veličanja terorizma i neodustajanja od Garašanin – Moljević – Šešeljeva programa čiji su protagonisti digli glave.

Isto tako, HČSP BIH osuđuje i vlasti u HBŽ-u koji zbog “tala” s inima zabijaju glavu u pijesak. Ovi, novokomponirani Hrvati iz redova HDZ-ova i sljedbenici multietničkih Zlaje Lagumdžije i mesara s Trna, te ostale slugine sluge ni zuba obijelili nisu glede ove zlokobne najave. Šute i tzv. civilne udruge s jasala Georga Soroša. Šute i stoposto Bosanci kao i SDA.

Ukoliko vlasti Hercegbosanske županije dozvole ovu nakanu novosadskih četnika i načelnika općine Grahovo, HČSP BIH će smatrati, što se hrvatskih stranaka tiče, da su počinili veleizdaju i pljunuli na grobove hrvatskih branitelja Završja. U tome slučaju će “čisti pravaši” tražiti podizanje spomenika hrvatskih velikana iz dvaju svjetskih ratova. HČSP nikada neće, poput gore navedenih, biti pripuz silnika iz Laktaša.

 

Tadija Ljubičić

Predsjednik HČSP BIH

Vijećnik OV Tomislavgrad

(tomislavcity.com)rsz_hcsp2-175x300


Your Comment