RSS

Poziv HČSP-a BiH

373069_165236316912683_513801128_n

 

Hrvatska Čista Stranka Prava Bosne i Hercegovine poziva sve pravaše koji su već dugi niz godina razočarani zbivanjima na pravaškoj sceni i koji su izgubili političku domovinu da pristupe HČSP-u BIH, jedinoj stranci koja dosljedno tumači dogmu Dr.Ante Starčevića, Dr.Josipa Franka i njihovih sljedbenika.

Neka se jave svi oni koji su od samih početaka pristupili obnovljenoj Stranci Prava i razočarali se u razna stranačka vodstva koja  nisu bila dorasla povijesnome trenutku, ili su za Judine škude bili pripuzi moćnijih i jačih.

HČSP BIH u svoje redove prima one pravaše koji se nisu ogriješili “o državu i narod”, tj koji nisu za sitne,neznatne, sinekure izdali temeljnu hrvatsku nacionalnu ideologiju i nisu postali trbuhoborci i sitni polit-mešetari koji su se prodavali za mjesta u nadzornim odborima i pralamentarnim stolicama nauštrb hrvatskih narodnih probitaka.

HČSP BIH, dosljedno legalizmu i legitimizmu svoga utemeljitelja Oca Domovine, je stranka koja u svojim redovima trpi i više različitih mišljenja, odnosno gaji uljudbu različitog promišljanja,je stranka koja drži do stava svakoga svoga člana. HČSP BIH nije stranka koja je autokratski vođena i njezino vodstvo nema namjeru diktatorski je voditi.

Budući je 2014. izborna godina koja će na dulje razdoblje obilježiti sudbinu Hrvata u BIH, naša stranka poziva sve iskrene i poštene pravaše koji su bili nepravedno zapostavljeni od ranijih čelnika i stranačkih satrapa, koji su služili ili “Platformi ili su bili  privjesak HDZ-u, da nam pomognu u ozdravljenju pravaštva i jačanja pozicija našega naroda u cjelini.

Tadija Ljubičić predsjednik HČSP BIH

tomislavcity.com


1 Comments Add Yours ↓

  1. ivica #
    1

    Kad če te osnovati HČSP u Kiseljaku ,poradite malo na tome .lpYour Comment